Tilmeld dig et kursus

Tilmeld dig et kursus

Vejledning i tilmelding til kurser (gælder for trop/klan/ledere)

Både ledere og spejdere har mulighed for selv at tilmelde sig forskellige former for kurser.

DDS kurser
Hvis et kursus udbydes af DDS skal tilmeldingen ske gennem Blåt Medlem sådan :

 Find https://ddsmedlem.cbrain.dk/

  1. Log in med medlemsnummer og pinkode (udleveres af gruppeleder [at] blaaspejder [dot] eu eller på tlf. 4030 3340
  2. Du er nu på din egen medlemsside.
  3. Klik på KURSER på bjælken
  4. Klik på TILMELD NYE KURSER
  5. Når du skal vælge Betaler skal du aftale med tropsleder eller Ivar, om det er Skovvejens Blå Spejdere eller spejderen selv der skal betale (helt/delvist).

Hvis der herefter opstår spørgsmål er i altid velkomne til at kontakte os på 4030 3340

Andre kursusudbydere
Ved andre udbydere af kursus for spejderne er det vigtig at spejderen henvender sig til Ivar på gruppeleder [at] blaaspejder [dot] eu eller på tlf. 4030 3340 i god tid før tilmeldingsfrist for at finde ud af om Skovvejens Blå Spejdere betaler eller giver et tilskud til spejderkursuset.

betingelser

DDS Arrangementstilmelding sælger adgang til arrangementer i Det Danske Spejderkorps.

Bemærk, at arrangementer IKKE er omfattet af de generelle regler om fortrydelsesret i "Lov om visse forbrugeraftaler". Der er derfor IKKE fortrydelsesret på arrangementer købt i butikken.

Efter købet vises en bekræftelse, der også tilsendes på e-mail. Bekræftelsen kan udskrives og bruges som dokumentation for købet.

Arrangementerne gennemføres af spejdergrupper eller andre selvstændige enheder. Det Danske Spejderkorps er derfor ikke ansvarlig for det enkelte arrangement. Alle henvendelser vedrørende et arrangement skal ske til den enkelte arrangør.

Afbud til kursus
Ved sygdom betaler Skovvejens Blå Spejdere for kurset. Ved andre afbud fx alligevel ikke lyst eller inviteret til fødselsdag, skal deltageren som udgangspunkt betale hele kursusbeløbet selv, undtagen hvis Skovvejens Blå Spejdere kan få beløbet refunderet.

Afbud til lejrdeltagelse
Ved sygdom betaler deltageren som udgangspunkt hele deltagerafgiften. Ved andre afbud fx alligevel ikke lyst eller inviteret til fødselsdag, skal deltageren betale hele deltagergebyret. Såfremt Skovvejens Blå Spejdere kan få deltagergebyret reduceret eller fjernetbeløbet refunderet, vil dette komme deltageren til gode.